Jouw droomplek
IN HARTJE ZAANDAM

Alle appartementen zijn helemaal nieuw. Bijna allemaal zijn ze voorzien van energielabel A. De appartementen hebben allemaal een eigen CV ketel, een keuken met vaatwasser, kookplaat en afzuiger. Daarnaast is de badkamer voorzien van een douche, een afzonderlijke plaats voor de wasmachine en droger aansluiting (op 2 verschillende groepen). Ook hebben alle appartementen de beschikking over een ruime opbergkast, voor een aantal appartementen is deze kast op de gang gelegen.

LOFT

CaZa Zaandam beschikt over verschillende lofts. Dit zijn 1-kamer appartementen bestaande uit één grote woonruimte en een badkamer. De open ruimte heeft een flexibele indeelbaarheid en is naar eigen smaak in te richten.

2-KAMER APPARTEMENT COMFORT

Het 2-kamer appartement Comfort is een ideale woning voor starters. Het bestaat uit twee ruime kamers met een luxe badkamer en een open keuken. In het appartement is er genoeg ruimte voor een leuke eet- en zit hoek.

2-KAMER APPARTEMENT LUXE

Het 2-kamer appartement Luxe is het grootste appartement in CaZa Zaandam. Het bestaat uit twee ruime kamers, een luxe badkamer en een open keuken. Een ideale ruime woning als je gaat samenwonen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? INSCHRIJVEN