De perfecte locatie
MET ALLE VOORZIENINGEN

Bij CaZa Zaandam draait het om comfortabel leven. Alle voorzieningen zijn dichtbij. De winkels, cafés, restaurants, bioscoop en theater zijn op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een goede bereikbaarheid met het openbaarvervoer. Zo ben je met de trein binnen een kwartier in Amsterdam.

IDEAAL WONEN

Comfortabel leven

Wonen is nog nooit zo comfortabel geweest. CaZa Zaandam is namelijk van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een Deen Supermarkt gevestigd, dus de boodschappen zijn om de hoek. Ideaal als je nog even snel iets moet halen. Daarnaast heeft CaZa Zaandam een gemeenschappelijk terras, waar je lekker tot rust kan komen en de andere bewoners kan ontmoeten. Deze is gelegen op de 1e verdieping waar tevens een gemeenschappelijke ruimte is.

Makkelijk parkeren

Je auto voor de deur

Bij CaZa Zaandam staat comfortabel wonen en leven centraal. Zo is parkeren nog nooit zo makkelijk geweest. Er is namelijk een ruime gelegenheid voor het parkeren van fietsen en scooters. Heb je een auto? Dan kan je via de gemeente een parkeervergunning aanvragen voor het naast gelegen parkeerterrein. Parkeren voor de deur dus!

Perfect bereikbaar

Dichtbij je werk

CaZa Zaandam is optimaal bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Werk of studeer je bijvoorbeeld buiten Zaandam dan is dit geen probleem. Station Zaandam ligt namelijk om de hoek. In minder dan een kwartier ben je met de trein in Amsterdam. CaZa Zaandam is dus altijd dichtbij je werk.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? INSCHRIJVEN